« terug naar vorige pagina

Medewerkers

Dhr. F. Afsharzada

Huisarts, praktijkhouder, BIG: 29918338101 

Aanwezig:  maandagavond, dinsdag, woensdag & vrijdag

Ik ben Farshid Afsharzada. Per 1 juli 2020 ben ik  praktijkhouder van de huisartsenpraktijk Het Groene Hart.

Ik ben geboren in Herat Afghanistan, een prachtig en historische stad langs de zijderoute rijk aan kunst, literatuur en poëzie. Ik woon sinds 1998 in Nederland nadat ik Herat, mijn geboorteplaats moest verlaten vanwege oorlog.  Mijn studie geneeskunde heb ik gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Als arts heb ik 2 jaar bij psychiatrie en 4 jaar bij de afdeling cardiologie van het VUMC gewerkt. Ik ben sinds 2017 huisarts en haal veel voldoening uit mijn werk als huisarts.

Thuis ben ik de gelukkige vader van 3 kinderen van inmiddels 18, 15 en 13 jaar.

 


Mw. N. Selier

Waarnemend huisarts

Aanwezig: dinsdag


Mw. E. van Loon

Praktijkondersteuner Somatiek

Aanwezig: dinsdag & donderdag

In 2002 heb ik de opleiding HBO-verpleegkunde afgerond waarna ik vele jaren heb gewerkt als neurologie verpleegkundige in diverse functies. Ik heb in 2018 de post hbo opleiding tot praktijkverpleegkundige afgerond en ben daarna gestart in deze gezellige dorpspraktijk.
Ik hou zelfstandig spreekuur op het gebied van Diabetes, Astma, COPD en Hart-en vaatziekten.
Daarnaast neem ik op indicatie ook longfunctietesten af en begeleid mensen bij het stoppen met roken. Een deel van mijn werk bestaat uit het motiveren naar een gezonde leefstijl. Hierover heb ik allerlei voorlichtingsmateriaal die ik u graag mee geef!


Mw. L. Pieterse

Doktersassistente & Apothekersassistente 

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag & donderdag

Mijn naam is Lisa Pieterse. Ik werk sinds 2020 als doktersassistente in de praktijk. In 2022 heb ik mijn diploma voor doktersassistente behaald en in 2024 heb ik mijn diploma voor apothekersassistente behaald.. Ik werk hier met veel plezier. Ik sta u als eerste te woord wanneer u de praktijk belt en sta voor u klaar voor uw medicatievragen. 


Mw. F. van Es

Doktersassistente

Aanwezig: dinsdag & donderdag 

Mijn naam is Fleur van Es. Ik werk sinds 2018 met veel plezier in de praktijk als doktersassistente. Ik sta u als eerste te woord wanneer u de praktijk belt.


Mw. M. Sultanzadah

Doktersassistente in opleiding

Aanwezig: vrijdag

Sinds september 2023 ben ik begonnen met de opleiding tot doktersassistente. Ik werk hier op de vrijdag. 


Mw. L. Heemskerk

Apothekersassistente

Aanwezig: dinsdag & donderdag

Na het behalen van diploma in het jaar 2000, werkervaring opgedaan in zowel een openbare als een ziekenhuisapotheek. Sinds 2017 op dinsdag en donderdag werkzaam bij deze gezellige praktijk.


Mw. N. Bouwmeester

Apothekersassistente

Aanwezig: maandag, woensdag & vrijdagochtend


Dhr. T. Pollet

Praktijkondersteuner GGZ

Aanwezig: donderdag


Mw. N. Afsharzada

Apotheekmedewerker

Aanwezig: woensdag, vrijdag


Mw. L. Hu

Internist van Praktijkinternisten 

Aanwezig: 1 keer in de maand op woensdag

https://www.depraktijkinternisten.nl/


Dhr. A. Hassan 

Cardioloog van Hartdokters

Aanwezig: maandag

https://hartdokters.nl/


Mw. C. van der Schaaf

Diëtiste

Aanwezig: om de week op maandag 

U kunt met al uw vragen over voeding bij gezondheid en ziekte terecht bij Charlotte van der Schaaf. Zij werkt intensief samen met nog drie collega’s (Connie Hoek, Tanja Meijers en Miriam Gordijn), om voor u de afspraak mogelijkheden zo ruim mogelijk te houden.

Dieetadviezen worden voor 3 uur per kalenderjaar vergoed vanuit de basisverzekering en mogelijk nog extra vanuit uw aanvullende verzekering. Voor zorg vanuit de basisverzekering geldt een jaarlijks eigen risico. Dieetadvies in het kader van ketenzorg (bij diabetes, cardio vasculaire problemen of COPD) krijgt u zonder eigen risico vergoed door uw ziektekostenverzekeraar. Voor ketenzorg is altijd een verwijzing van uw huisarts nodig.

Er is direct contact en samenwerking tussen de diëtisten en praktijkondersteuners. Voor het maken van afspraken kunt u bellen 0172-700548 of zie website www.hoekenco-dietisten.nl of mail afspraken@hoekenco-dietisten.nl