« terug naar vorige pagina

Spoed & Visite

Urgentie geval 1 (U1, direct hulp nodig)

Bel direct 112 bij levensbedreigende situaties. Bijvoorbeeld bij vermoeden van een hartaanval of een beroerte. Bij verkeersongeval met auto/scooter/motor.

Urgentie geval 2 (U2, hulp nodig binnen een uur)

Indien het om een spoed geval gaat wat niet direct levensbedreigend is, bel ons praktijk via (0172) 507976, toets 1. De huisarts zal het spreekuur onderbreken en alles in het werk stellen om u direct te bezoeken.

Visite door de huisarts of POH-S/POH-GGZ

Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden zijn verdient het altijd de voorkeur om naar de praktijk te komen. Mocht dit om gezondheidsredenen niet mogelijk zijn kunt u tot 10:00 een huisbezoek voor dezelfde dag aanvragen. U belt hiervoor naar de praktijk via het algemene nummer (0172) 507976. De assistente zal vragen naar de reden van de visite en u vertellen rond welke tijd de huisarts bij u langs komt. Zo nodig zal de huisarts eerst telefonisch contact met u opnemen.

Buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de huisartsenpost via telefoonnummer 088-4274700. De huisartsenpost is bestemd voor dringende medische zaken, die niet tot het volgende gewone spreekuur van uw eigen huisarts kunnen wachten. Het is de bedoeling (ook in uw eigen belang) dat u altijd van te voren telefonisch contact opneemt met de huisartsenpost, zodat ze met uw komst rekening houden.